Norske Vinklubbers Forbund har smakt på vin fra Priorat

I siste utgave av Bulletin (01-2016) fra Norske Vinklubbers Forbund, har de smakt på omtrent halvparten av hva som er tilgjengelig i Norge av vin fra Priorat. Her får “S” fra Saó del Coster respektable 84 poeng. Les mer om dette her. Testen finner man på side 18-19.

Om du ikke har smakt “S” enda, er den fortsatt tilgjengelig på bestillingsutvalget, varenummer 3568701. Eller klikk her for å komme direkte til siden. For de som beveger seg i nærheten av Oslo S, finnes det fortsatt noen flasker i hylla på Vinmopolet der.

In the last Bulletin (01-2016) from the Association of Norwegian Wine Clubs, they have tasted about half of the wines from Priorat that are available in Norway, and the “S” from Saó del Coster gets respectable 84 points. You can read more about this (in Norwegian) following this link. Page 18-19.

16-02-2016 12-03-49

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s